Viivalaser huolto ja vuokraus

Viivalasereiden huolto ja vuokraus Oulussa – Tarvittaessa koko Suomi

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia viivalasereita vuokrattavaksi sekä myytäväksi. Teemme myös viivalasereiden huoltoja, joihin meillä on vuosien ammattitaito sekä kokemus. Teemme yksittäisiä erilaisten vikojen ilmetessä, mutta teemme myös vuosihuoltoja viivalasereille. Huollettu mittalaite on aina toimintavarmempi ja estät tällä tavalla kalliit mittausvirheet. Samalla kasvatat laitteen käyttöikää.

Toimimme Oulun seudulla, mutta asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea. Edullisin tapa onkin lähettää viivalaserit Matkahuollon kautta. Olemme tehneet sopimuksen myös Postin kanssa, joten lähettäminen onnistuu molemmilla tavoilla.

Viivalaserin hajotessa aloitamme aina huollot korjauskustannuslaskelmalla, jolloin nähdään kannattaako vanha laite korjata vai tilata kokonaan uusi laite. Teemme korjauskustannuslaskelmia tuntityönä ja se onkin nopea ja selkeä tapa saada selville mittalaitteen kunto. Toimitamme jokaisen kalibroimamme mittalaitteen mukana tarkastustodistukset.

Toimita oheinen lomake täytettynä samalla kun lähetät laitteen huoltoon.

Haluatko lisätietoja viivalaserin huolloista tai vuokrauksesta?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit kysyä esimerkiksi viivalaserin huollosta tai vuokrauksesta.

  Viivalasereiden vuokrausta nopeasti

  Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia viivalasereita. Nopein tapa vuokrata viivalaser on soittaa suoraan asiakaspalveluumme 0400 382631 ja pyytää tarjousta. Pidemmissä tai usean laitteen vuokrauksissa voit laittaa tarjouspyynnön laajemmasta yhteistyöstä. Pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä kaikkiin tarjouspyyntöihin.

  Laaja valikoima eri merkkejä

  Tarjoamme vuokrattavaksi useita erilaisia viivalasereita. Valikoimassamme on esimerkiksi seuraavat tuotemerkit.

  • Ama Laser
  • Geo Fennel
  • Hyssna
  • Leica Geosystems
  • Sokkia
  • Spectra Precision
  • Topcon

  Voimme halutessasi suositella oikenlaista viivalaseria juuri sinun tilanteeseesi. Vuosien kokemuksella tunnemme erilaiset viivalaserit ja tiedämme mikä toimii missäkin tilanteessa parhaiten.

  Teemme myös muiden mittalaitteiden huoltoa ja vuokrausta

  Laivaradiohuolto Oy on Oulussa sijaitseva perheyritys, joka on keskittynyt erilaisten mittalaitteiden jälleenmyyntiin, huoltoon ja vuokraukseen yli 50 vuoden kokemuksella.

  Huollamme ja vuokraamme mm. seuraavia mittalaitteita:

  Omaamme ISO 9000 laatujärjestelmän mukaisen laserlaitteiden kalibrointilaitteiston.

  Tuotteet, jotka liittyvät tähän kategoriaan

  Katso kaikki tuotteet