Tasolaser huolto ja vuokraus

Tasolasereiden huolto ja vuokraus Oulussa – Tarvittaessa koko Suomi

Tasolaser vaativaan käyttöön. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tasolasereita vuokrattavaksi sekä myytäväksi. Teemme myös mittalaitteiden huoltoja, joihin meillä on vuosien ammattitaito sekä kokemus. Teemme vuositarkastusten ja -huoltojen lisäksi yksittäisiä huoltoja erilaisten vikojen ilmetessä. Huollettu mittalaite on aina toimintavarmempi ja estät näin kalliit mittausvirheet. Samalla kasvatat laitteen käyttöikää.

Toimimme Oulun seudulla, mutta asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea. Edullisin tapa lähettää mittalaitteet huollettavaksi on Matkahuollon kautta. Olemme tehneet sopimuksen myös Postin kanssa, joten lähettäminen onnistuu molemmilla tavoilla.

Mittalaitteen hajotessa aloitamme aina huollot korjauskustannuslaskelmalla, jolloin nähdään kannattaako vanha laite korjata vai tilata kokonaan uusi laite. Teemme korjauskustannuslaskelmia tuntityönä. Se onkin nopea ja selkeä tapa saada selville mittalaitteen kunto. Toimitamme jokaisen kalibroimamme mittalaitteen mukana tarkastustodistukset.

Toimita oheinen lomake täytettynä samalla kun lähetät laitteen huoltoon.

Tietoa tasolasereista

Tasolaserit ovat automaattisia mittauslaitteita, jotka voit mitata korkeuserot, korot, tarkistukset sekä kaltevat pinnat. Voit myös käyttää tasolasereita maanrakennustöissä esimerkiksi kallistusmittauksiin. Jälleenmyymämme tasolaserit ovat laadukkaita ja kestävät kovankin käytön sekä Suomen ankarat olosuhteet.

Nykyaikaiset tasolaserit ovat helppokäyttöisiä lisäominaisuuksiensa ansiosta. Laitteet varoittavat asentojen muutoksista mittausvirheiden välttämiseksi. Tasolasereihin on mahdollista saada kattavasti lisävarusteita:

 • kuljetussalkut
 • kauko-ohjaimet
 • paristot
 • vastaanottimet

Haluatko lisätietoja tasolaserin huolloista tai vuokrauksesta?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit kysyä esimerkiksi tasolaserin huollosta tai vuokrauksesta.

  Tasolasereiden vuokrausta nopeasti

  Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia tasolasereita. Nopein tapa vuokrata mittalaitte on soittaa suoraan asiakaspalveluumme 0400 382631 ja pyytää tarjousta. Pidemmissä tai usean laitteen vuokrauksissa voit laittaa tarjouspyynnön laajemmasta yhteistyöstä. Pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä kaikkiin tarjouspyyntöihin.

  Laaja valikoima eri merkkejä

  Tarjoamme vuokrattavaksi useita erilaisia mittalaitteita. Valikoimassamme on esimerkiksi seuraavat tuotemerkit.

  • Ama Laser
  • Geo Fennel
  • Hyssna
  • Leica Geosystems
  • Sokkia
  • Spectra Precision
  • Topcon

  Voimme halutessasi suositella oikenlaista tasolaseria juuri sinun tilanteeseesi. Vuosien kokemuksella tunnemme erilaiset tasolaserit ja tiedämme, mikä toimii missäkin tilanteessa parhaiten.

  Teemme myös muiden mittalaitteiden huoltoa ja vuokrausta

  Laivaradiohuolto Oy on Oulussa sijaitseva perheyritys, joka on keskittynyt erilaisten mittalaitteiden jälleenmyyntiin, huoltoon ja vuokraukseen yli 50 vuoden kokemuksella.

  Huollamme ja vuokraamme mm. seuraavia mittalaitteita:

  Omaamme ISO 9000 laatujärjestelmän mukaisen laserlaitteiden kalibrointilaitteiston.

  Tuotteet, jotka liittyvät tähän kategoriaan

  Katso kaikki tuotteet