Putkilaser huolto ja vuokraus

Putkilasereiden huolto ja vuokraus Oulussa – tarvittaessa koko Suomessa

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia putkilasereita vuokrattavaksi sekä myytäväksi. Teemme myös putkilasereiden huoltoja, joihin meillä on vuosien ammattitaito sekä kokemus. Teemme yksittäisiä erilaisten vikojen ilmetessä, mutta teemme myös vuosihuoltoja putkilasereille. Huollettu mittalaite on aina toimintavarmempi ja estät tällä tavalla kalliit mittausvirheet. Samalla kasvatat laitteen käyttöikää.

Toimimme Oulun seudulla, mutta asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea. Edullisin tapa onkin lähettää putkilaserit Matkahuollon kautta. Olemme tehneet sopimuksen myös Postin kanssa, joten lähettäminen onnistuu molemmilla tavoilla.

Putkilaserin hajotessa aloitamme aina huollot korjauskustannuslaskelmalla, jolloin nähdään kannattaako vanha laite korjata vai tilata kokonaan uusi laite. Teemme korjauskustannuslaskelmia tuntityönä ja se onkin nopea ja selkeä tapa saada selville mittalaitteen kunto. Toimitamme jokaisen kalibroimamme mittalaitteen mukana tarkastustodistukset.

Toimita oheinen lomake täytettynä samalla kun lähetät laitteen huoltoon.

Haluatko lisätietoja putkilaserin huolloista tai vuokrauksesta?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit kysyä esimerkiksi putkilaserin huollosta tai vuokrauksesta.

  Putkilasereiden vuokrausta nopeasti

  Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia putkilasereita. Nopein tapa vuokrata putkilaser on soittaa suoraan asiakaspalveluumme 0400 382631 ja pyytää tarjousta. Pidemmissä tai usean laitteen vuokrauksissa voit laittaa tarjouspyynnön laajemmasta yhteistyöstä. Pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä kaikkiin tarjouspyyntöihin.

  Laaja valikoima eri merkkejä

  Tarjoamme vuokrattavaksi useita erilaisia putkilasereita. Valikoimassamme on esimerkiksi seuraavat tuotemerkit.

  • Ama Laser
  • Geo Fennel
  • Hyssna
  • Leica Geosystems
  • Sokkia
  • Spectra Precision
  • Topcon

  Voimme halutessasi suositella oikenlaista putkilaseria juuri sinun tilanteeseesi. Vuosien kokemuksella tunnemme erilaiset putkilaserit ja tiedämme mikä toimii missäkin tilanteessa parhaiten.

  Teemme myös muiden mittalaitteiden huoltoa ja vuokrausta

  Laivaradiohuolto Oy on Oulussa sijaitseva perheyritys, joka on keskittynyt erilaisten mittalaitteiden jälleenmyyntiin, huoltoon ja vuokraukseen yli 50 vuoden kokemuksella.

  Huollamme ja vuokraamme mm. seuraavia mittalaitteita:

  Omaamme ISO 9000 laatujärjestelmän mukaisen laserlaitteiden kalibrointilaitteiston.

  Tuotteet, jotka liittyvät tähän kategoriaan

  Katso kaikki tuotteet