Spectra Precision Tasolaser LL300N

Tuotetunnus (SKU): 225 Osastot: ,

Kuvaus

LL300N on maailman lujarakenteisin tasolaser ammattirakentajille ja maanrakennuskäyttöön.

Ominaisuuksia

  • Toiminta-alue 500 metriä vastaanottimella
  • Tarkkuus 7 mm, 100 m etäisyydellä
  • Erittäin lujarakenteinen ja kestävä
  • Saatavilla numeronäytöllä ja häiriösuojatulla varustetulla HL700-vastaanottimella (suositus)

Spectra Precision® LL300N on täysautomaattinen tasolaser, joka sopii kaikkiin haasteellisissa olosuhteissa tehtäviin tasojen mittaustöihin, kuten työmaiden korkomittauksiin, muottien ja anturoiden mittauksiin, lattiavalujen mittauksiin, sihtilappumerkintöihin, salaoja-asennuksiin, ojankaivuuseen, koneautomaatioon…

LL300N:n automaattitasaus vakaa lasertason, vaikka jalusta olisi hieman kallellaan. Kojeen tasausvaroitin varmistaa tason säilymisen ja estää mittausvirheet ilmoittamalla tasauksen muutoksista. Laturi ja akku kuuluvat vakiovarusteisiin ja laturi toimii tarvittaessa virtalähteenä. Laserlähetin toimii tarvittessa myös alkaliparistoilla. Toiminta-alue on 500 m, mikä mahdollistaa korkeuserojen mittaukset myös pitkillä etäisyyksillä.

Laserpaketin voidaan liittää digitaalisella numeronäytöllä varustettu HL450-vastaanotin. Numeronäytön avulla voi havainnoida korkeuseron suoraan vastaanottimen näytöltä. Luotettavalla laserilla ja numeronäyttövastaanottimella minimoidaan mittausvirheet erityisesti korkeuserojen laskennassa. Lisävarusteena on saatavilla useita erilaisia konevastaanottimia.

Markkinoiden kestävin

Tiivis rakenne (IP66) varmistaa toimivuuden pakkasella, pölyisissä tiloissa ja rankkasateella. Suuri ero vastaaviin malleihin verrattuna on kestävä rakenne: LL300N kestää pudotuksen metrin korkeudelta ja jalustan kaatumisen 1,5 m korkeudelta. Todella lujarakenteiset roottorin suojaikkunat suojaavat pyörivää roottoria ulkoisilta vaurioilta. Suojaikkunoiden ainutlaatuinen optiikka taittaa lisäksi säteen kehikon nurkkien ohi, mahdollistaen esteettömän 360 asteen työskentelyalueen. LL300N:n takuuaika on 5 vuotta.

Lasertason kallistaminen kauko-ohjaimella

Lisävarusteena saatavalla RC601-kauko-ohjaimella automaattitasaus voidaan lukita ja kallistaa lasertasoa yhteen tai kahteen suuntaan.

Käyttökohteita:

  • Korkeuserojen ja syvyyksien mittaus
  • Valumuottien ja anturapulttien korkojen vaaitus
  • Maanpinnan leikkauksen ja täytön arviointi
  • Kaivusyyvyden mittaukset maanrakennustöissä
  • Kallistusmittaukset ojien, pihojen ja putkien asennustöissä
  • Koneautomaatio

Avaa esite